Föreläsningar om Postural Terapi och Postural Träning

Du kommer garanterat att se på din kropp och dina vanor på ett helt annat sätt efter en av våra föreläsningar!

En obalanserad postural muskulatur ligger ofta till grund för mycket av den smärtproblematik vi ser idag. Postural terapi och postural träning går till botten med muskulära obalanser så att du kan leva ett smärtfritt liv. Läs mer om postural träning

Vi åker runt i Sverige och håller föreläsningar om postural terapi och postural träning. Dessa föreläsningar är interaktiva där du både får se, lyssna och själv prova på hur hållningen påverkar kroppens och dess funktion. 

Vi föreläser både för idrottsföreningar, på företag, caféer och i privata sällskap och föreläsningarna kan med fördel bokas tillsammans med individuella sessioner i på plats i anslutning till föreläsningen.

Deltagarna på våra föreläsningar får alltid med sig instruktioner till fem  av övningarna vi har provat under föreläsningen att jobba med hemma. 

Skicka oss en förfrågan för att få mer information och för att boka oss för en föreläsning. 

Är du privatperson som önskar komma på en av våra föreläsningar? Skicka i så fall in en intresseanmälan så hör vi av oss när vi kommer till din stad. 

Hälsa är livet

Det går att uppnå en naturlig hälsa med postural träning och kinesiologi. Kroppens hållning och kroppens egna svar gör skillnad. Har du några funderingar kring våra tjänster? Återkom eller boka tid idag. 
BOKA TID
Caversus
Torgilsgatan 23 
506 38 Borås
linda@caversus.se073-370 77 39
Copyright 2018 – Caversus – Postural Terapi & Kinesiologi
IntegritetspolicyKöp- & Användarvillkor
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram