Kom till rätta med hållning och symptom!

Vi har gratis konsultation via videosamtal!

Ett nytt år med nya möjligheter! Vi gör det möjligt oavsett plats, att ge kroppen en ny start!
Låt inte dina smärtor, fysiska och estetiska besvär hindra dig i vardagen. Vi är här för att svara på dina frågor om symptom och postural träning!

Allt sker via videosamtal, du får en länk till vårt mötesrum efter bokningen. Det fungerar både i mobil, på padda och vid datorn.

Boka en gratis postural konsultation

Vi pratar i ca. 30 min och det är gratis! Missa inte att boka din posturala konsultation hos oss! Du bokar via bokadirekt!

Att hjälpa kroppen tillbaka, bli smärtfri

Kroppens olika hållningar
En bra hållning är grunden till en smärtfri kropp! Det går att komma till rätta med otroligt många små och stora, till och med kroniska åkommor.

Vi har mer än 150 övningar för att hjälpa din kropp att komma i balans. Våra kunder märker skillnad vanligtvis redan första veckan!

Boka en gratis postural konsultation

Det är mig du kommer prata med!

När du bokar en gratis konsultation är det mig du kommer att prata med! Jag har över 8 års erfarenhet med postural terapi och postural träning. Genom åren har jag mött och hjälpt många människor att bli av med deras besvär.

Att få vara en del av glädjen som människor känner när de blir av med smärta och upplever skillnad i vardagen är fantastisk!

Har du frågor om postural träning på distans, frågor om dina besvär, symptom eller hur vi kan hjälpa dig?

Boka en gratis postural konsultation

Hälsa är livet

Det går att uppnå en naturlig hälsa med postural träning och kinesiologi. Kroppens hållning och kroppens egna svar gör skillnad. Har du några funderingar kring våra tjänster? Återkom eller boka tid idag. 
BOKA TID
Caversus
Torgilsgatan 23 
506 38 Borås
linda@caversus.se073-370 77 39
Copyright 2018 – Caversus – Postural Terapi & Kinesiologi
IntegritetspolicyKöp- & Användarvillkor
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram