Postural Träning i Göteborg

Vill du börja med postural träning och bor i Göteborg?

Det finns inte så många diplomerade posturala terapeuter i Sverige att vända sig till för postural träning. Det kan vara svårt att få till det att komma iväg till en terapeut, mellan jobb, aktiviteter och allt annat i livspusslet.

Därför har vi tagit fram våra onlinebaserade program med postural träning på distans där du besöker din posturala terapeut via videosamtal och får skräddarsydda träningsprogram med tydliga videoinstruktioner, pepp och stöd under hela programmet.

Du får nu tillgång till hela paketet oavsett om du är i Göteborg eller befinner dig på annan ort och har möjlighet att passa in träningen i din vardag när det passar dig bäst.

Läs gärna mer om postural träning på distans.

Vill du hellre träffa oss på plats? Vi reser runt och håller föreläsningar och utför behandlingar runt om i Sverige. Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss nästa gång vi kommer till Göteborg.

Är ni en grupp som är intresserade av föreläsning och behandlingar i Göteborg? Hör av er för att få mer information.

Hälsa är livet

Det går att uppnå en naturlig hälsa med postural träning och kinesiologi. Kroppens hållning och kroppens egna svar gör skillnad. Har du några funderingar kring våra tjänster? Återkom eller boka tid idag. 
BOKA TID
Caversus
Torgilsgatan 23 
506 38 Borås
linda@caversus.se073-370 77 39
Copyright 2018 – Caversus – Postural Terapi & Kinesiologi
IntegritetspolicyKöp- & Användarvillkor
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram