Så hjälper kinesiologi och postural terapi

Min första kontakt med kinesiologi var då jag hade stora problem med magen. Jag hade tidigare provat många olika behandlingsformer, men inte kommit fram till någon lösning. Det visade sig med hjälp av kinesiologin att jag hade problem med matsmältningen, och nu fungerar magen som den ska. Jag har även haft mycket hjälp av kinesiologin för att hålla kroppen i balans för att kunna prestera maximalt och minimera skaderisken i min karriär som elitidrottare.

Postural Terapin har med sina specialdesignade träningsövningar hjälpt mig att balansera min kropp musleoskelettalt så att jag bland annat har kunnat läka ut en stressfraktur i foten helt och hållet utan att få ett enda återfall.

Ett balanserat nervsystem och muskelsystem ger många fördelar i livet. En balanserad kropp kan på egen hand läka de flesta brister. Även efter en sjukdom/skada kan läkningsprocessen påskyndas med hjälp av kinesiologi och träning. Jag har bl.a. behandlat idrottare som ena dagen inte kunnat träna någonting alls och efter en behandling har kunnat köra på för fullt igen.

Jag har stor förståelse för hur kroppen fungerar i olika situationer eftersom jag har varit elitaktiv idrottare under största delen av mitt liv. Innan jag fick kontakt med kinesiologin var jag ofta skadad. Med hjälp av kinesiologin har jag uppnått en bättre balans i kroppen och kunnat öka träningsbelastningen samt hålla mig skadefri.